Be fashionable!

“Design en duurzaamheid gaan hand in hand”

Alle collecties van WvP Textile-Design worden ontworpen en gemaakt met dezelfde achterliggende gedachte: het tegengaan van verspilling in deze wereld en het respectvol omgaan met de aarde en alles wat daar op leeft!

Daarom wordt zoveel mogelijk met gerecyclede materialen gewerkt: oud spijkergoed, reststoffen uit de meubelindustrie en leer restanten uit de ( liefst biologische) schoenen industrie. Door deze manier van werken is elk exemplaar uniek! We werken met wat er aangeboden wordt. Bovendien zijn alle producten handgemaakt!

Naast duurzaam zijn wij een maatschappelijk verantwoord en betrokken atelier! Ons dames atelier biedt werkbegeleidingstrajecten voor 7 dames met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Verder zijn we Erkend Leerbedrijf voor 2 opleidingen in het MBO en bieden we kansen voor jongeren met een WAJONG uitkering om zo ook hun zelfstandigheid en zelfverzekerheid te vergroten.

Kijk bij de verschillende labels naar voorbeelden van de door ons vervaardigde producten! Als je op de webshop klikt, kom je bij de Etsy webshop waar onze producten online verkocht worden. Wil je de producten live zien kijk dan of een van onze verkooppunten in de buurt is. Daarvoor kun je ook altijd even contact met ons opnemen.

Wil je meer weten of iets voor jou uniek laten ontwerpen neem dan ook geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier!