Over WvP Textile-Design

Wenst u meer informatie, neem dan direct contact op!

Mijn naam is Wendy van Pamelen, oprichtster van WvP Textile-Design (2007). Mijn bedrijf ben ik gestart vanuit passie voor stoffen en verschillende materialen. Een andere belangrijke drijfveer was om iets te doen tegen de verspilling in de consumptiemaatschappij waarin we leven. Niet met een wijzend vingertje, maar door nieuwe, mooie producten te creëren.

Binnen het bedrijf zijn verschillende labels ontstaan:

BeFunky Fashion met vooral unieke, handgemaakte tassen van duurzame materialen. De tassen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, zodat die eigen unieke tas voor iedereen betaalbaar is.  Naast een basiscollectie is het mogelijk een tas te laten ontwerpen of je eigen ontwerp te laten maken.

Voor BeFunky Fashion ontwerp ik  naast tassen onder andere ook kleding (restyle) en mode accessoires zoals riemen en espadrilles.

Voor BeFunky Living ontwerp ik interieur accessoires, zoals poefjes en vloerkleden  met dezelfde achterliggende gedachten.

Kijk op je gemak rond op de website en wil je meer informatie, aarzel dan niet om telefonisch of via mail contact met mij op te nemen.

Ps….Wil je de producten live voelen en bekijken, kom dan langs bij een van onze verkooppunten of op de markten waar we te vinden zijn.